Un any més, hem celebrat l’assemblea general de la comunitat de Pam a Pam per fer un repàs del 2020 i encarar el 2021 plegades. N’hem sortit amb un bon regust de les fites aconseguides l’any passat i ganes d’encarar el 2021 amb creativitat i alguns debats pendents.
Amb la virtualitat que requereix una trobada així, aquest any hem fet un format de dues trobades en línia i uns dies intermedis per fer aportacions en diferi per part de la comunitat d’activistes.
Hem presentat un balanç de les activitats realitzades i els recursos que han requerit durant l’any passat. Algunes de les fites del 2020 són el fet d’haver arribat als 1000 punts al mapa (156 nous el 2020), el projecte Abastiment Agroecològic amb Arran de Terra i totes les activitats que se’n van derivar i les campanyes comunicatives de #FemESStiu i #ConsumXTranformar. Un efecte d’aquestes i altres activitats de la comunitat ha estat l’augment de persones que han visitat el nostre web, que ha estat durant 2020 de 14.486 usuàries úniques (un 43% més que l’any anterior).
A banda , hem fet una actualització sobre la situació de Pam a Pam com a projecte de la XES. També hem presentat els eixos de treball del projecte: lac omunitat, el mercat social, la visualització de l’economia social i solidària i les tasques reproductives. Posteriorment, hem debatut i consensuat col·lectivament un pla de treball que es presentarà a la Permanent de la XES i s’aprovarà a la seva assemblea general ordinària.
A més a més, s’han escollit les formacions per les activistes de Pam a Pam. Aniran al voltant dels temes:- plataformes de venda en línia versus arrelament territorial, l’ús de les eines lliures i el privilegi blanc. També s’han programat tres dates per a formacions a noves xinxetes que vulguin entrar a formar part del projecte. Podeu consultar les properes activitats a l’agenda de Pam a Pam.