Vols formar-te en economia social i solidària, conèixer iniciatives transformadores i fer-les visibles al mapa?

Pam a Pam és el teu lloc.

Hi ha grups locals, trobades d’autoaprenentatge, assemblees estratègiques del projecte i formacions en temes de l’ESS. Al teu ritme i en la mesura que vulguis

Si vols ser activista a Pam a Pam, apunta’t a la formació inicial.

Si no pots assistir-hi presencialment, però podries ser-hi aquest dia via online, escriu-nos a hola@pap.wtr1.ch i valorarem si obrim també aquesta opció per participar-hi.

[]
1 Step 1
Formació per a noves activistes de Pam a Pam
Aquesta formació va dirigida a aquelles persones que volen ser activistes del projecte per anar a conèixer iniciatives, entrevistar-les i pujar-les al mapa.
Dijous 21 des setembre de 2023 de 18h a 20h online
Per inscriure’s en aquest formulari cal acceptar la política de privacitat de Pam a Pam: https://pamapam.org/ca/politica-de-privacitat/Clica a sota si has llegit i acceptes aquesta política de privacitat
Tractament i protecció de dades de caràcter personal
Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers. Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, i també altres drets sobre aquestes dades. Podeu consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a: https://pamapam.org/ca/politica-de-privacitat/ Pel fet de tramitar aquest formulari, consentiu activament el tractament de les vostres dades per a les finalitats obligatòries i les marcades. Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d'11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp "correu electrònic" o "telèfon de contacte" ens autoritzeu a fer servir aquests mitjans per efectuar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder